صفرتا صد درگاه پرداخت اینترنتی

صفرتا صد درگاه پرداخت اینترنتی

 

 این روزها افراد کمی را می‌بینید که برای کارت به کارت کردن مبلغی به عابربانک‌ها مراجعه کنند یا خرید اینترنتی را تجربه نکرده باشند. اینکه شما در هر مکان و از همه مهم‌تر در هر زمانی که قصد خرید چیزی را داشتید بتوانید در کمترین زمان آن را انجام دهید، بسیار هیجان‌انگیز است.

 شیوع کرونا نیز سبب بیشتر شدن علاقه افراد به کسب‌وکارهای اینترنتی شد. در این مقاله قصد داریم هر آنچه که لازم است درباره خطاها و نحوه انجام پرداخت اینترنتی بدانید را با یکدیگر بررسی کنیم.

 

 پرداخت اینترنتی چیست؟

 روزی چند بار پرداخت اینترنتی انجام می‌دهید یا برای جستجوی کالای مورد نیازتان در اینترنت می‌گردید؟ خرید اینترنتی با استفاده از کارت‌های اعتباری و بانکی‌تان از طریق درگاه پرداخت انجام می‌شود. شما با این کار در حال انجام پرداخت اینترنتی هستید.

 پرداخت اینترنتی با کمک اینترنت انجام می‌شود و لازم نیست شما حضور فیزیکی داشته باشید و می‌توانید تنها به‌وسیله کارت‌بانکی‌تان تراکنش را انجام دهید.

 فروشگاه‌ها برای اینکه مشتریان آنها بتوانند در هر شرایطی خرید خود را انجام دهند باید فروشگاه‌های اینترنتی داشته باشند تا مشتریان بتوانند از طریق اینترنت خرید خود را انجام داده و مبلغ را نیز با استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی در بستر اینترنت واریز کنند.

 

 انجام پرداخت اینترنتی

 برای اینکه بتوانید پرداخت اینترنتی، محصولی که انتخاب کرده‌اید را انجام دهید به درگاه پرداخت اینترنتی منتقل می‌شوید. با انتقال به درگاه باید اطلاعات کارت‌بانکی خود که شامل ۴ عامل مهم است که شامل شماره کارت، رمز اینترنتی یا رمز دوم کارت، کد cvv2 و تاریخ انقضای کارت می‌شود.

 در زمان پرداخت وجه در درگاه حتماً اعدادی را مشاهده کرده‌اید که باید آن را مجدد بازنویسی کنید که این کار برای هویت‌سنجی و اثبات انسان بودن شما نمایش داده می‌شود و بعد از انجام تمام این مراحل می‌توانید روی گزینه پرداخت کلیک کنید.

 بعد از انجام شدن پرداخت اینترنتی کد پیگیری پرداخت اینترنتی برای شما به نمایش گذاشته می‌شود که می‌توانید آن را نگه دارید تا در صورت لزوم بتوانید پیگیری‌های لازم را انجام دهید.

 

 بیشتر بخوانید: لینک پرداخت چیست؟

 

 دلایل عدم پرداخت اینترنتی

 اینکه پرداخت اینترنتی انجام نشود، ممکن است دلایل زیادی داشته باشد که در ادامه آنها را بیشتر بررسی می‌کنیم.

 به‌عنوان اولین دلیل می‌توانیم مشکلات فنی را بررسی کنیم. این نوع مشکلات بیشتر رایج هستند و سبب پرداخت اینترنتی ناموفق می‌شوند. اگر از حساب شما پولی کسر شده باشد تا ۷۲ ساعت این مبلغ به‌حساب شما برگشت داده می‌شود.

 اگر موفق به انجام پرداخت اینترنتی نشدید، این کار را در فاصله زمانی دیگری امتحان کنید. یکی دیگر از دلایلی که سبب عدم پرداخت موفق می‌شود، این است که بانک صادرکننده کارت شما، دچار اختلالی شده و ممکن است به‌صورت موقت پاسخگو نباشد. بهتر بار دیگر عملیات پرداخت را با کارت دیگری نیز امتحان کنید.

 برای رفع خطای درگاه پرداخت می‌توانید پنجره درگاه را یکبار ببندید و مجدد مراحل پرداخت را تکرار کنید.

 گاهی ممکن است مشکل از طرف شاپرک باشد و کاری از دست شما غیر از انتظار برنمی‌آید. همیشه سعی داشته باشید درگاهی را برای پرداخت‌های خود انتخاب کنید که ایمن بوده و سرعت بالایی برای پرداخت داشته باشند تا در صورت به وجود آمدن مشکلی بتوانید از طریق پشتیبانی آن به‌سرعت شاهد رفع مشکل باشید و وقفه‌ای در کارتان ایجاد نشود.

 

 کد امنیتی درگاه پرداخت را می‌شناسید؟

 کد امنیتی همان cvv2 است که در کارت‌های بانکی به‌صورت عدد سه رقمی نمایش داده می‌شود. زمانی که کارت حسابی از هر بانکی برای شما صادر می‌شود، دارای یک کد cvv2 است که برای پرداخت اینترنتی در زمان انجام پرداخت اینترنتی، باید از آن در کنار سایر اطلاعات کارت‌بانکی‌تان استفاده کنید.

 

 نکات ضروری برای انجام پرداخت اینترنتی

 شماره سریال کارت که کاملاً منحصربه‌فرد است و رمز اینترنتی یا رمز دوم کارت بسیار مهم هستند. رمز دوم کارت‌بانکی در پاکتی محرمانه همراه‌کارت به شما داده می‌شود که شامل ۴ رقم است. شما به‌محض دریافت این رمز باید آن را به‌دلخواه خود عوض کنید. فراموش نکنید برای انجام پرداخت‌های اینترنتی، به رمز دوم نیاز دارید.

 رفع مشکل اتصال به درگاه پرداخت

 ابتدا باید بدانید این خطا از جانب بانک مقصد یا مبدأ بوده یا سیستم شما دچار مشکل شده که بتوانید مشکل اتصال به درگاه پرداخت را رفع کنید. خطاهایی که ممکن است شما با آن روبه‌رو شوید، مربوط به خطای ssl است که به دلیل نقص فنی در پروتکل‌های امنیتی HTTPS رخ می‌دهد. در هر مرورگر ممکن است این مشکل متفاوت برای درگاه پرداخت به وجود بیاید.

 

 اطلاع از امن بودن درگاه پرداخت

 برای پرداخت اینترنتی به محضی که وارد درگاه شدید نشانی آن را بادقت بررسی کنید. در نظر داشته باشید که در پرداخت‌های آنلاین زمانی که قصد دارید برای انجام خرید اینترنتی وارد سایت دوم شده تا پرداختتان را انجام دهید، آدرس سایت دوم را حتماً چک کنید. چراکه ممکن است این امکان وجود دارد که سارقان اینترنتی، صفحاتی مشابه با صفحه درگاهی شما قصد استفاده از آنها را دارید بسازند.

 همیشه در سیستم خود یک آنتی‌ویروس فایروال و قدرتمند داشته باشید تا امنیت پرداخت اینترنتی شما به مشکلی برنخورد. برای تست کردن درگاه پرداختی که مخواهید از آن استفاده کنید می‌توانید کد امنیتی‌تان را اشتباه وارد کرده تا با این کار متوجه جعلی یا اصل بودن درگاه شوید.

 

 و در پایان

انتخاب درگاه پرداخت اینترنتی برای هر کسب‌وکار آنلاینی بسیار اهمیت دارد. با انتخاب درست درگاه پرداخت مشکل دریافت پول از مشتری نخواهید داشت یا حداقل کمتر درگیر مشکلات پرداخت اینترنتی خواهید بود.

 اگر در ابتدای مسیر راه‌اندازی یک فروشگاه مجازی هستید در انتخاب مهم‌ترین بخش سایت یعنی درگاه پرداخت اینترنتی هوشمندانه عمل کنید. انتخاب درگاه پرداخت اینترنتی از آن جهت مهم است که درست کار نکردن آن منجر به ترک سایت توسط مشتری و در نتیجه از دست دادن فروش می‌شود از طرف دیگر پایداری و عملکرد صحیح درگاه پرداخت به تکرار خرید منجر می‌شود چیزی که آینده کسب‌وکار را شکل می‌دهد.

 درگاه پرداخت سیزپی امکان پرداخت به‌وسیله کلیه کارت‌های بانکی که متصل به شبکه شتاب هستند را دارا است. افتتاح حساب کاربری در درگاه پرداخت سیزپی برای همه کسب‌وکارها رایگان است و برای استفاده از طریق گوشی همراه و کامپیوترهای شخصی به‌دقت متناسب‌سازی شده است. ثبت‌نام و اخذ درگاه پرداخت اینترنتی سیزپی با کمترین مدارک و در سریع‌ترین زمان ممکن محقق می‌شود به‌گونه‌ای که با ثبت‌نام کامل و بی‌نقص شاهد احراز هویت و فعال‌سازی ۲۴ ساعته درگاه پرداخت خواهید بود.

 در صورت نیاز برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.


دیدگاه

درباره ما

سیزپی، زیر مجموعه هلدینگ دانش بنیان پیشگامان می باشد، که در حال دریافت مجوز از بانک مرکزی به عنوان پرداختیار به ارائه خدمات پرداخت اینترنتی مشغول می باشد. سیزپی با داشتن تیمی متشکل از متخصصین فناوری اطلاعات، امنیت و پرداخت الکترونیک به عنوان یک پیشرو در حوزه فناوریهای نوین مالی، در تلاش است تا خدمات پرداخت را به صورتی ساده، مقرون به صرفه، ایمن و قابل اعتماد به میلیون ها نفر در سراسر کشور ارائه دهد. ازمهمترین فعالیت های سیزپی در قالب پرداخت‌یار تسهیل فرآیند دریافت درگاه پرداخت، ارائه خدمات نوین مالی در حوزه فین تک به کسب و کارها مانند لینک پرداخت، کیف پول و درگاه پرداخت سازمانی، فاکتور الکترونیک، کارتخوان مجازی و ... می باشد.