چگونه می توان بدون داشتن وب سایت درگاه گرفت؟

چگونه می توان بدون داشتن وب سایت درگاه گرفت؟

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که وب سایت ندارید اما نیاز به درگاه پرداخت اینترنتی دارید ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم.

کافیست داخل سایت سیزپی ثبت‌نام کرده و در کمتر از 5 دقیقه درگاه‌تان را راه‌اندازی کنید. بعد از ثبت‌نام در سایت سیزپی و ورود به داش‌بورد، روی گزینه افزودن درگاه واسط کلیک کنید: Image title

 

بعد از طی کردن این سه مرحله، شما می‌توانید درگاه اختصاصی خودتان را داشته باشید. Image title

 

ابتدا اطلاعات فردی خود را تایید کرده و ادامه را بزنید. بعد به ثبت اطلاعات بانکی می‌رسید، باید یک شماره حساب و شبای آن را وارد کنید. اگر شبای حساب خود را ندارید از بخش راهنمای شبا در داخل سایت استفاده کنید. مرحله سوم آخرین و مهم‌ترین بخش است.     

Image title

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

همان‌طور که ملاحظه می‌کنید، می‌توانید لوگوی کسب و کار خودتان را اینجا وارد کنید تا مشتری هنگام پرداخت آن را مشاهده کند. این امر روی یادآوری برند شما نیز تاثیر دارد.

 

مرتبط بخوانید : فرم پرداخت چیست ؟

 

سعی کنید در قسمت "درباره پذیرنده" راجع به کسب و کارتان توضیح مختصری بدهید. همچنین می‌توانید " پرداخت بابت" را فعال کنید. مثلا اگر طراح سایت هستید ممکن است گزینه‌های‌تان اینطور تعریف شوند:  

 

 

  • پرداخت بابت طراحی سایت

  •  پرداخت بابت سئو

  •  پرداخت بابت گوگل ادوردز  

بعد از تایید و ثبت، لینک پرداخت شما آماده است و می‌توانید از آن استفاده کنید! راستی، وقتی لینک پرداخت را ساختید می‌توانید کد QR مربوط به آن لینک را نیز ساخته و از آن استفاده کنید.

www.sizpay.ir


 


دیدگاه

درباره ما

سیزپی، زیر مجموعه هلدینگ دانش بنیان پیشگامان می باشد، که در حال دریافت مجوز از بانک مرکزی به عنوان پرداختیار به ارائه خدمات پرداخت اینترنتی مشغول می باشد. سیزپی با داشتن تیمی متشکل از متخصصین فناوری اطلاعات، امنیت و پرداخت الکترونیک به عنوان یک پیشرو در حوزه فناوریهای نوین مالی، در تلاش است تا خدمات پرداخت را به صورتی ساده، مقرون به صرفه، ایمن و قابل اعتماد به میلیون ها نفر در سراسر کشور ارائه دهد. ازمهمترین فعالیت های سیزپی در قالب پرداخت‌یار تسهیل فرآیند دریافت درگاه پرداخت، ارائه خدمات نوین مالی در حوزه فین تک به کسب و کارها مانند لینک پرداخت، کیف پول و درگاه پرداخت سازمانی، فاکتور الکترونیک، کارتخوان مجازی و ... می باشد.