پرداخت با موبایل؛ راه آسان پرداخت

پرداخت با موبایل؛ راه آسان پرداخت

 

 مدت زمان زیادی است که استفاده از پول نقد از رونق افتاده و مردم به دلایل زیادی از جمله امنیت، ترجیح می‌دهند از سایر روش‌ها مانند استفاده از کارت‌بانکی برای دادوستدهای خود استفاده کنند. از آن جایی که فناوری همواره در حال تغییروتحول است، شیوه‌های جدیدی مانند روش پرداخت «NFC» یا پرداخت با موبایل به‌جای پرداخت‌های سنتی یا کارت‌بانکی در بین مردم رواج پیدا کرده است.

 با استفاده از این روش شما می‌توانید به‌جای کارت‌بانکی از اپلیکیشن پرداخت بدون تماس یا همان «NFC» بانک را روی گوشی تلفن همراهتان نصب کنید و پرداخت را انجام دهید. این اپلیکیشن سریعاً به درگاه پرداخت اینترنتی متصل می‌شود و شما با وارد کردن اطلاعات بانکی خود می‌توانید در کمترین زمان پرداخت را انجام دهید.

 اگر شما هم با این نوع پرداخت آشنایی زیادی ندارید و از مزایای استفاده از آن بی‌خبرید، از شما دعوت می‌کنیم تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید.

 

 «NFC» چیست؟

 NFC در حقیقت اصطلاح مخفف ارتباطات بی‌سیم کوتاه برد است. با استفاده از این روش می‌توانید از طریق تلفن همراه و نزدیک کردن اپلیکیشن پرداخت به دستگاه پوز به درگاه پرداخت متصل شده پرداخت و خرید را انجام دهید.

 ژاپن در سال ۲۰۰۶ برای اولین‌بار در سراسر دنیا این کار را انجام داد. این روش به دلیل عدم نیاز به وجود فیزیکی کارت‌بانکی و در دست گرفتن آن مورد استقبال زیادی قرار گرفت. در سال ۲۰۲۳ نزدیک به ۵.۴ میلیارد تراکنش بانکی از این طریق انجام شده که نشان دهنده استقبال گسترده مردم از این روش پرداختی است.

 

بیشتر بخوانید: لینک پرداخت چیست؟

پرداخت با موبایل

 مزایای استفاده از پرداخت با موبایل

 هر کدام از روش‌های پرداخت مزایا و البته معایبی دارند که با شناخت بهتر هرکدام از آنها راحت‌تر می‌توانید از بین آنها دست به انتخاب بزنید. در ادامه این مقاله به چند مورد از مزایای استفاده از روش پرداخت با موبایل اشاره می‌کنیم.

 

 سهولت انجام کار

 در کمترین زمان بدون همراه داشتن کارت‌بانکی کافی است اپلیکیشن پرداخت را در گوشی همراه خود باز کنید و گوشی را به دستگاه پوز بچسبانید.

 

 سرعت

 سرعت پرداخت با روش پرداخت موبایلی بسیار بالاتر از زمانی است که بخواهید از کارت‌بانکی استفاده کنید و مبلغ خرید بزنید و...

 

 امنیت

 راه‌های کلاهبرداری با دستگاه پوز بسیار زیاد شده است و کلاهبرداران می‌توانند تمام اطلاعات کارت‌بانکی شما را ثبت کرده و بعداً حساب بانکی شما را خالی کنند. اما با استفاده از روش پرداخت NFC در فاصله‌ای بسیار کوتاه پرداخت فعال می‌شود، امکان دزدی یا کلاهبرداری کمتری وجود خواهد داشت.

 

 آغاز پرداخت با تلفن همراه در ایران

 سامانه کهربا را در ایران بانک مرکزی راه‌اندازی کرده که با اتصال به چند بانک افراد می‌توانند از این سامانه استفاده کنند.

 بانک‌های بانک کشاورزی، تجارت، ملت، ملی، آینده و صادرات این امکان را فراهم کرده‌اند تا با داشتن کارت‌بانکی این بانک‌ها افراد بتوانند اطلاعات کارت را روی برنامه مبتنی بر تلفن همراه، خود تعریف کرده و از گوشی موبایل به جای کارت‌بانکی استفاده کنند.

 با استفاده از سامانه کهربا شما می‌توانید بدون وارد کردن اطلاعات کارت به درگاه پرداخت وارد شوید و تراکنش خرید خود را انجام دهید. به‌این‌ترتیب هم نیازی به همراه داشتن همه کارت‌های بانکی‌تان نیست، هم خطر کپی شدن و سرقت یا گم شدن کارت‌بانکی از بین می‌رود.

 

 و در پایان

 در این مقاله با یکی از روش‌های ساده اما با امنیت بالا جهت پرداخت بانکی آشنا شدید. اگر از هر روشی برای پرداخت و خرید استفاده کردید، حواستان به درگاه پرداختی که اطلاعات بانکی‌تان را وارد می‌کنید، باشد. افراد سودجو ممکن است با عوض کردن حتی یک کلمه از آدرس سایت شما را به صفحه خودشان هدایت کرده و از اطلاعات بانکی شما سواستفاده کنند.

 درگاه پرداخت سیزپی یکی از پرداخت‌یارهای معتبر در ایران است که از سمت بانک مرکزی دارای مجوز بوده و کمترین کارمزد را از مشتریان خود دریافت می‌کند.

 برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش سیزپی در ارتباط باشید.


دیدگاه

درباره ما

سیزپی، زیر مجموعه هلدینگ دانش بنیان پیشگامان می باشد، که در حال دریافت مجوز از بانک مرکزی به عنوان پرداختیار به ارائه خدمات پرداخت اینترنتی مشغول می باشد. سیزپی با داشتن تیمی متشکل از متخصصین فناوری اطلاعات، امنیت و پرداخت الکترونیک به عنوان یک پیشرو در حوزه فناوریهای نوین مالی، در تلاش است تا خدمات پرداخت را به صورتی ساده، مقرون به صرفه، ایمن و قابل اعتماد به میلیون ها نفر در سراسر کشور ارائه دهد. ازمهمترین فعالیت های سیزپی در قالب پرداخت‌یار تسهیل فرآیند دریافت درگاه پرداخت، ارائه خدمات نوین مالی در حوزه فین تک به کسب و کارها مانند لینک پرداخت، کیف پول و درگاه پرداخت سازمانی، فاکتور الکترونیک، کارتخوان مجازی و ... می باشد.