راهنمای جامع آشنایی با درگاه پرداخت psp

راهنمای جامع آشنایی با درگاه پرداخت psp

 

 کسب‌وکارهای آنلاین در سراسر دنیا طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند و مردم؛ مانند گذشته به خریدهای اینترنتی بی‌اعتماد نیستند. اما در حقیقت چه چیزی در حقیقت در کسب‌وکارهای آنلاین اهمیت دارد و باید به آن توجه کرد؟ علاوه بر بحث کیفیت در کار و پشتیبانی، مسئله پرداخت از سوی مشتریان اهمیت بسیاری دارد. این مرحله بر اساس اعتماد دوطرفه به‌خوبی انجام می‌شود. صاحبان مشاغل موظف هستند تا محیطی را فراهم کنند تا مشتریان بتوانند در امنیت کامل پرداخت‌های خود را انجام دهند.

 در این مقاله قصد داریم درباره درگاه پرداخت psp صحبت کنیم برای اینکه بتوانید با این نوع درگاه به‌صورت کامل آشنا شوید از شما دعوت می‌کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

 

  Psp چیست؟

 عبارت Payment Service Provider به شکل مخفف PSP نامیده شده است. این عبارت در معنی شرکت ارائه‌دهنده خدمات پرداخت الکترونیک است و در حقیقت شرکت‌های ثالثی که کار دریافت پول از مشتری را برای تمامی کسب‌وکارها مدیریت می‌کنند به‌عنوان psp شناخته می‌شوند. این نوع شرکت‌ها در حقیقت واسطی میان کسب‌وکارها و بانک‌ها هستند و در درست اجرا شدن روند انتقال پول دخالت دارند.

 زمانی که شما کسب‌وکار اینترنتی داشته باشید و قرار باشد برای هر یک از مشتریانتان شماره کارت بفرستید تا آنها واریز انجام دهند زمان زیادی را از خود و مشتریانتان تلف کرده‌اید و پیگیرید این نوع واریزی‌ها هم برای شما سخت خواهد بود. با داشتن درگاه پرداخت امن محیط امنی برای پرداخت مشتریان خود فراهم کرده‌اید و هم کار مدیریت امور مالی را برای خود آسان خواهید کرد. شرکت‌های PSP کار فرایند انتقال پول را برای شما راحت می‌کنند و علاوه بر این نکته معمولاً این نوع شرکت‌ها خدمات جانبی مناسبی دارند که برای رفاه بیشتر کسب‌وکارهای خود می‌توانید از آنها استفاده کنید.

 

 شروع فعالیت شرکت‌های psp

 همان‌طور که در مقدمه اشاره شد بسیاری از کسب‌وکارهای اینترنتی گمان می‌کنند با دادن شماره کارت به مشتریان می‌توانند نیاز پرداخت را برطرف کنند؛ اما زمانی که کسب‌وکار شما گسترش پیدا می‌کند مدیریت این رویه برای شما سخت خواهد شد. این کار علاوه بر اینکه حرفه‌ای محسوب نمی‌شود، امکان وجود برگه‌های جعلی و کلاهبرداری را در کسب‌وکارتان بیشتر خواهد کرد. این مشکلات باعث شد تمامی کسب‌وکارها از درگاه پرداخت psp یا همان پرداخت‌یار استفاده کنند.

 با پیشرفت فناوری روزبه‌روز روند جابه‌جاکردن پول راحت‌تر می‌شود و علاوه بر برطرف شدن نیاز مردم بانک‌ها نیز به درآمد بهتری می‌رسند. خدماتی که شرکت‌های psp ارائه می‌دهند، شکل رقابتی دارد و مشتریان می‌توانند با در نظر گرفتن آنها انتخاب آگاهانه‌ای داشته باشند.

 

 مزایا شرکت‌های psp

 · وجود امنیت در زمان پرداخت‌ها

 · امکان تسویه‌حساب روزانه

 · نظارت بانک مرکزی

 

 معایب شرکت‌های psp

 · مراحل احراز هویت

 · پشتیبانی نامطلوب این شرکت‌ها

 · مراحل دریافت طولانی

 · طولانی بودن مراحل فعال‌سازی درگاه

 · عدم وجود سرویس‌های جانبی مثل صدور فاکتور آنلاین، گزارش‌گیری، ارسال پیامک و...

 · عدم وجود سیستم تسهیم وجوه و...

 

 خدمات شرکت‌های psp

 حال که صحبت از خدمات شد، بهتر است با آنها به طور کامل آشنا شوید. شرکت‌های ارائه‌دهنده درگاه پرداخت مستقیم به کسب‌وکارها راهکارهایی برای پرداخت اینترنتی ارائه می‌دهند که در ادامه با آنها بیشتر آشنا می‌شوید.

 · عرضه دستگاه پوز به کسب‌وکارها

 · عرضه درگاه پرداخت اینترنتی

 · عرضه اپلیکیشن پرداخت

 · جلوگیری از به وجود آمدن کلاهبرداری و فیشینگ

 · ارائه راهکار برای مدیریت بهتر داده‌های مالی

 ارائه روش برای تراکنش با استفاده از کارت‌های بانکی، کارت‌های اعتباری (credit card)، کیف پول‌های دیجیتال و....

 

 کارمزد شرکت‌های psp

 استفاده از درگاه پرداخت و خدمات آن شامل کارمزدی است که تا تیرماه ۱۴۰۲ بانک مرکزی آن را پرداخت می‌کرد؛ اما بعد از این تاریخ اعلام شد که این مبلغ باید از تراکنش پذیرنده‌ها تأمین شود.

 

 اخذ درگاه پرداخت مستقیم

 بهتر است بدانید برای دریافت درگاه پرداخت مستقیم لزوماً نباید به بانک‌ها مراجعه کنید و در ایران شرکت‌هایی هستند که با مجوز از بانک مرکزی و شاپرک می‌توانند خدمات مالی به شما ارائه دهند.

 

 عدم حضور درگاه پرداخت‌های مستقیم در خدمات رسمی بانک‌ها

 ارائه درگاه پرداخت مستقیم جزو خدمات رسمی بانک‌ها نیست و اعلام شده که ارائه راهکارهای پرداخت الکترونیکی، جزو خدمات اصلی بانک‌ها نیستند. خدمات سنتی مانند مثل افتتاح حساب و سپرده، خدمات کارت‌بانک، وام و... از جمله خدماتی هستند که بانک‌ها می‌توانند به مشتریان ارائه دهند.

 تنها شرکت‌های پرداخت الکترونیک که از طرف بانک مرکزی و شاپرک مجوزهای لازم را دریافت کرده‌اند می‌توانند درگاه پرداخت را به مشتریان و صاحبان کسب‌وکار ارائه دهند.

 

 psp و شاپرک

 برای اینکه با روند کار شاپرک بیشتر آشنا شوید بهتر است ابتدا مقاله‌ای که در این باره نوشته شده را مطالعه کنید. شاپرک روی فعالیت شرکت‌های pspها و پرداخت‌یارها نظارت دارد و در حقیقت واسطی بین بانک مرکزی و کسب‌وکارهاست. بدون دریافت مجوز از سمت شاپرک هیچ شرکتی نمی‌تواند فعالیت خود را شروع کند.

 

و در پایان

 در این مقاله با تاریخچه شروع فعالیت شرکت‌های psp و مزایا و معایب استفاده از این نوع درگاه مطلع شدید. از شما دعوت می‌کنیم برای آشنایی با انواع درگاه‌های پرداخت به‌خصوص درگاه پرداخت سیزپی با کارشناسان ما در تماس باشید.


دیدگاه

درباره ما

سیزپی، زیر مجموعه هلدینگ دانش بنیان پیشگامان می باشد، که در حال دریافت مجوز از بانک مرکزی به عنوان پرداختیار به ارائه خدمات پرداخت اینترنتی مشغول می باشد. سیزپی با داشتن تیمی متشکل از متخصصین فناوری اطلاعات، امنیت و پرداخت الکترونیک به عنوان یک پیشرو در حوزه فناوریهای نوین مالی، در تلاش است تا خدمات پرداخت را به صورتی ساده، مقرون به صرفه، ایمن و قابل اعتماد به میلیون ها نفر در سراسر کشور ارائه دهد. ازمهمترین فعالیت های سیزپی در قالب پرداخت‌یار تسهیل فرآیند دریافت درگاه پرداخت، ارائه خدمات نوین مالی در حوزه فین تک به کسب و کارها مانند لینک پرداخت، کیف پول و درگاه پرداخت سازمانی، فاکتور الکترونیک، کارتخوان مجازی و ... می باشد.