آشنایی با مزیت سرویس‌های جانبی درگاه پرداخت

آشنایی با مزیت سرویس‌های جانبی درگاه پرداخت

 

 زمانی که شما بعد از کلی گشت‌وگذار سایت فروشگاهی برای خرید کالای مدنظرتان یا دریافت خدمات، وارد صفحه درگاه پرداخت شدید، اولین نکته‌ای که مد نظرتان قرار می‌گیرد، سرعت انجام کار و امنیت آن است. می‌دانید درگاه‌های پرداخت، واسطی مطمئن بین مشتری و صاحبان کسب‌وکار برای تکمیل فرایند خرید هستند.

 درگاه پرداخت، داده‌های بانکی مشتریان را ابتدا رمزگذاری کرده و سپس به بانک صادرکننده کارت‌بانکی ارسال می‌کند و در پایان اگر استعلام موفقیت‌آمیز بود، تراکنش به‌صورت موفق انجام می‌شود. درگاه پرداخت علاوه بر پرداخت و انجام تراکنش قادر است سرویس‌های دیگری نیز ارائه دهد که به راحت‌تر شدن امور زندگی و کسب‌وکار ما کمک بزرگی می‌کند.

 در این مقاله قصد داریم درباره درگاه پرداخت و مزیت‌های مهم سرویس‌های جانبی که می‌تواند ارائه دهد، صحبت کنیم. برای اینکه بتوانید اطلاعات خوبی از این سرویس‌های پرکاربرد به دست آورید به شما پیشنهاد می‌دهیم تا آخر مقاله، ما را چند دقیقه‌ای همراهی کنید.

 

 درگاه پرداخت چیست و چگونه عمل می‌کند؟

 همان‌طور که مطلع هستید درگاه پرداخت اینترنتی به‌عنوان واسطی میان ما و کسب‌وکارهاست. با وارد شدن به درگاه پرداخت باید اطلاعات کارت‌بانکی را وارد کرده و بعد از تأیید صحت اطلاعات وارد شده، اجازه تکمیل فرایند ثبت سفارش و خرید را دارید و در صورت عدم تأیید، پیامی حاوی متن تراکنش ناموفق یا عدم موجودی کافی و... ارسال می‌شود.

 انجام عملیات پرداخت؛ مانند زنجیر به هم پیوسته و پشت سر هم است که اگر یکی از مراحل به‌درستی انجام نشود، باقی مراحل امکان اجرا ندارند. در واقع فرایند پرداخت متشکل از سه حلقه مشتری، کسب‌وکار و بانک صادرکننده کارت‌بانکی است. اگر یکی از این حلقه‌ها دچار مشکل شود، تراکنش انجام نخواهد شد.

 اشاره شد، بعد از اینکه شما اطلاعات بانکی خود را وارد درگاه پرداخت می‌کنید، درگاه آنها را رمزگذاری کرده تا از افشای آنها جلوگیری شود. این کار ابتدا امنیت را برای اطلاعات شما فراهم می‌کند و در وهله دوم با آگاهی از موجودی حساب مشتری سرعت پرداخت بیشتر خواهد شد.

 همان‌طور که می‌دانید درگاه‌های پرداخت توسط شاپرک و بانک ملی پیگیری و رصد می‌شوند.

 

 مزیت استفاده از درگاه پرداخت

 به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم، درگاه پرداخت برای کسب‌وکارها مزیت دارد. مزیت‌های غیرمستقیم درگاه پرداخت از جهت بی‌معنی شدن مرزهای جغرافیایی، توسعه بازار، ثبت سفارش در هر زمانی از شبانه‌روز است و مزیت‌های مستقیم درگاه‌ها نیز شامل استفاده از سرویس‌های جانبی و امکانات مالی جهت افزایش کارایی و بهبود تجربه مشتریان و صاحبان کسب‌وکارها می‌شود.

 برای توسعه و پیشرفت در بازار در حیطه کاری، فارغ از اندازه و حوزه فعالیت خود کسب‌وکارها با استفاده از درگاه پرداخت، می‌توانند بدون نگرانی از مزیت‌های آن بهره ببرند. باتوجه‌به فناوری‌های روز دنیا که در درگاه پرداخت اینترنتی استفاده می‌شود، احتمال تقلب و دزدی در پرداخت‌های آنلاین کاهش پیدا کرده و سرعت در انتقال وجه بیشتر از گذشته شده است.

 

 مزیت استفاده از سرویس‌های درگاه پرداخت

 سرویس‌های متنوعی که این روزها درگاه‌های پرداخت می‌توانند ارائه‌دهنده سبب بهبود تجربه کاربری و البته افزایش کارایی کسب‌وکارها می‌شوند. سرویس‌هایی که مکمل تسویه و انتقال وجه هستند؛ مانند استرداد وجه شامل ریفاند (refund) و ریورس (reverse) به رشد و توسعه هر کسب‌وکاری آن‌گونه که در هدف‌گذاری‌ها تعیین شده است، کمک می‌کنند.

 یکی دیگر از سرویس‌هایی که کمک می‌کند تا کسب‌وکار شما جایگاه بهتری پیدا کند credit line است. اگر شما دارای کسب‌وکار فعالی هستید و برای تسویه و انتقال وجه خود، موجودی کافی ندارند (تسویه شاپرکی به هر دلیلی دیر انجام شده) این سرویس به شما کمک می‌کند و با دریافت اعتبار، تسویه با مشتریان و انتقال وجه به کاربران خود را انجام دهید. اگر کسب‌وکار شما تبادل مالی با مشتریان خود دارد از این سرویس به‌راحتی می‌توانید استفاده کنید.

 

 درگاه پرداخت مناسب چه کسب‌وکارهایی است؟

 هر کسب‌وکاری که به‌صورت اینترنتی و آنلاین قصد فروش جنس یا خدمتی را دارد، می‌تواند از درگاه پرداخت استفاده کند. گاهی کسب‌وکارها درگاه پرداخت را برای تسویه و انتقال وجه می‌خواهند و گاهی برای سهولت در پرداخت آنلاین مشتریان که در هر دو صورت باید در انتخاب درست درگاه پرداخت مناسب دقت کنید.

 استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی سبب سهولت فرایند فروش کالا و دسترسی راحت‌تر کاربران به پرداخت بدون در نظر گرفتن زمان و مکان می‌شود و به همین دلیل است که این روزها با زیاد شدن ترافیک و پرمشغله شدن افراد یا حتی شرایط آب‌وهوایی مختلف مثل گرما یا سرمای شدید مردم ترجیح می‌دهند خرید آنلاین خوبی داشته باشند.

 

 سرویس‌های مکمل درگاه پرداخت

 درگاه پرداخت دارای سرویس‌های مکملی مانند سرویس‌های مالی برای تسویه و انتقال وجه آنی مانند پایا و استرداد وجه شامل ریفاند و ریورس است. با استفاده از این سرویس‌ها کسب‌وکارها می‌توانند شرایط خود را بهتر کرده و در بازار یا صنعت هدف، حرفی برای گفتن داشته باشند. این کار علاوه بر افزایش موفقیت کاری شما سبب می‌شود تا کاربران تجربه بهتری از تعامل با شما داشته باشند.

 سرویس ریفاند

 استفاده از سرویس ریفاند (Refund) کمک می‌کند تا صاحب کسب‌وکار بعد از اینکه سفارشی از سمت مشتری ثبت شد و پرداخت وجه نیز موفق بود، در صورت نیاز خرید را لغو و وجه پرداختی را بازگرداند. به‌طور مثال اگر کسب‌وکاری در انبار، کالای موردنظر مشتری را نداشت، از طریق این سرویس می‌تواند سفارش مشتری را به دلیل موجود نبودن لغو کند.

 

 سرویس ریورس

 عملکرد سرویس ریورس (Reverse) نیز مانند سرویس ریفاند است و تنها تفاوت آن این است که تنها پس از ۶۰ دقیقه از انجام تراکنش توسط مشتری، وجه قابلیت انتقال به‌حساب مشتری وجود دارد که این سرویس هزینه کمتری خواهد داشت.

 

 و در پایان

 درگاه‌های پرداخت بانکی اعتبار خود را از بانک‌هایشان دریافت می‌کنند و اگر قصد دارید پرداخت‌یار انتخاب کنید، توجه داشته باشید که پرداخت‌یار مدنظرتان مجوز شاپرک و بانک ملی را داشته باشد. درگاه پرداخت سیزپی با سالیان سال فعالیت در حیطه پرداخت یکی از شرکت‌های موفق و دارای مجوز از سمت بانک ملی و شاپرک است.

 این شرکت آماده ارائه راهکارهای پرداخت آنلاین برای تمامی کسب‌وکارها است. سهولت راه‌اندازی با بهره‌گیری از افزونه‌ها و پلاگین‌ها مختلف، امنیت و پشتیبانی ۲۴ ساعته از مزایای درگاه پرداخت سیزپی است. جهت دریافت درگاه پرداخت اینترنتی سیزپی ابتدا ثبت‌نام کنید.

 برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.


دیدگاه

درباره ما

سیزپی، زیر مجموعه هلدینگ دانش بنیان پیشگامان می باشد، که در حال دریافت مجوز از بانک مرکزی به عنوان پرداختیار به ارائه خدمات پرداخت اینترنتی مشغول می باشد. سیزپی با داشتن تیمی متشکل از متخصصین فناوری اطلاعات، امنیت و پرداخت الکترونیک به عنوان یک پیشرو در حوزه فناوریهای نوین مالی، در تلاش است تا خدمات پرداخت را به صورتی ساده، مقرون به صرفه، ایمن و قابل اعتماد به میلیون ها نفر در سراسر کشور ارائه دهد. ازمهمترین فعالیت های سیزپی در قالب پرداخت‌یار تسهیل فرآیند دریافت درگاه پرداخت، ارائه خدمات نوین مالی در حوزه فین تک به کسب و کارها مانند لینک پرداخت، کیف پول و درگاه پرداخت سازمانی، فاکتور الکترونیک، کارتخوان مجازی و ... می باشد.