از هزینه پنهان درگاه پرداخت چه میدانید؟ در دنیای تجارت الکترونیک و پرداخت از این طریق، عوامل زیادی دستبهدست هم میدهند تا روال کار به نحوه درستی انجام شود. یکی از این عوامل سرویس درگاه پرداخت اینترنتی است که عضو جدانشدنی دنیای تجارت الکترونیک محسوب میشود.
با وجود درگاه پرداخت امن سرعت و امنیت انجام تراکنشهای مشتریان بالا میرود و فرایند خرید اینترنتی راه آسانتری را طی خواهد کرد. حال سؤال پیش میآید که این نوع درگاه پرداخت که قرار است هم کار صاحبان سرمایه را راحتتر کند و هم محیط امنی برای مشتریان باشد، چقدر هزینه دارد و در اصل هزینه پنهان درگاه پرداخت اینترنتی برای کسبوکارها وجود دارد یا نه؟
در این مقاله قصد داریم بررسی کنیم تا بفهمیم آیا درگاههای پرداخت هزینههای پنهانی برای صاحبان کسبوکارها دارند یا نه؟ پس برای رسیدن به پاسخ این سؤال تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
اطلاع از هزینه پنهان درگاه پرداخت
با جستوجوی ساده در فضای google میتوانید با نام بسیاری از شرکتهای ارائهدهنده درگاه پرداخت چه درگاه پرداخت مستقیم و چه درگاه پرداخت واسط آشنا شوید. معمولاً کسبوکارهایی که تعداد تراکنش متوسطی دارند و بهصورت خصوصی فعالیت انجام میدهند برای وبسایتهای خود از درگاه پرداخت واسط استفاده میکنند.
این شرکتها با نام پرداختیار واسطهای میان بانکها و پذیرندگان هستند. امروزه تمام تراکنشهایی که در سطح بانکی انجام میشوند، کارمزد دارند و فرقی نمیکند شما چه نوع درگاه پرداختی داشته باشید. در ادامه بیشتر با هزینههای پنهان درگاههای پرداخت آشنا خواهید شد.
هزینه تراکنش
انواع درگاههای پرداخت هزینهای بابت هر تراکنش دریافت میکنند که قبل از شروع کار با شما هماهنگ شده است و باتوجهبه نوع تراکنش، نوع کارت و... مقدار این کارمزد میتواند متفاوت باشد.
هزینه خدمات مازاد
بعضی از درگاههای پرداخت خدمات مازادی را میتوانند به صاحبان کسبوکار ارائه دهند که هزینهای جداگانه دارد. این هزینه پنهان درگاه پرداخت باتوجهبه شرکتی که انتخاب کردهاید و خدماتی که میگیرید، متفاوت خواهد بود.
هزینه تسویه درگاه پرداخت
بابت عملیات تسویهحساب با صاحبان کسبوکار کارمزد تسویه دریافت میشود. مبلغ این کارمزد معمولاً درصدی از مبلغ فروش یا بهصورت مبلغ ثابت برای هر تراکنش در نظر گرفته میشود. خدماتی مانند امنیت و رفع خطای تراکنش، پشتیبانی و... از جمله دلایل دریافت این هزینهها هستند.
هزینه پیادهسازی درگاه
بعد از اینکه توانستید درگاه پرداخت را بگیرید، باید آن را روی وبسایت خود پیادهسازی کنید. اگر شما توانایی این کار را نداشته باشید، معمولاً شرکتها از شما پول جداگانهای دریافت میکنند و این کار را برای شما انجام میدهند.
تسویه با فاصله زمانی
تسویه با صاحبان کسبوکار به شکلهای متفاوتی مانند تسویه آنی یا با تأخیر انجام میشود. اگر عملیات تسویه با تأخیر انجام شود، ممکن است افراد دچار مشکل شوند و اغلب افراد به دنبال تسویه آنی هستند. درگاههای پرداخت برای روش تسویه آنی خود که یک امتیاز محسوب میشود، کارمزدی میگیرند که این کار در زمان تسویهحسابها انجام میشود.
هزینه دریافت اینماد
برای دریافت درگاه پرداخت باید اینماد و کد مالیاتی دریافت کنید. گاهی افراد نمیتوانند مراحل دریافت اینماد را پشت سر بگذارند و نیاز به کمک دارند. پرداختیارهایی هستند که این کار را با دریافت مبلغی برای وبسایتها انجام میدهند.
هزینه مالیات
اشاره شد که گرفتن کد مالیاتی و اینماد برای دریافت درگاه پرداخت اجباری است. بهتر است بدانید مالیات باتوجهبه نوع کسبوکار شما، میزان فروش و تراکنشهایی که انجام میشود، تعیین میگردد و جزو هزینههای پنهان درگاه پرداخت محسوب میشود.
پایداری پایین درگاه
در زمان انتخاب درگاه پرداخت اینترنتی باید دقت زیادی داشته باشید، چراکه ممکن است درگاه پرداخت انتخابی شما پایداری پایینی داشته باشد. پایداری پایین درگاه سبب میشود تا تراکنشهای مشتریان شما بهدرستی انجام نشوند و با پیغام تراکنش ناموفق روبهرو شوند. این کار به رها کردن خرید و سبد مشتریان منجر شده و هزینه زیادی برای شما خواهد داشت.
و در پایان
همانطور که اشاره شد در زمان انتخاب درگاه پرداخت باید به تمامی خدمات و هزینههای که شرکت ارائهدهنده درگاه در نظر دارد، توجه کنید. ممکن است لازم باشد هزینههایی تعمیر و نگهداری، بهروزرسانی سیستم، هزینه امنیت، هزینه پشتیبانی و .. بپردازید. درگاه پرداخت سیزپی یکی از قدیمیترین شرکتهای ارائهدهنده درگاه پرداخت است که از بانک مرکزی و سامانه شاپرک مجوز فعالیت دارد. با کمک سیزپی فرایند اخذ درگاه پرداخت برای شما در سریعترین زمان ممکن انجام میشود.
سیزپی از مشتریان خود کمترین کارمزد را در میان سایر رقبا اخذ میکند و شما میتوانید از پشتیبانی ۲۴ ساعته خوب آن بهرهمند شوید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه ثبت و اخذ درگاه پرداخت اینترنتی یا حتی لینک پرداخت با کارشناسان مجرب ما در تماس باشید.
دیدگاه