میدانیم برای انتقال وجه روش های مختلفی وجود دارد، اگر کسی از شما بخواهد وجهی را به حسابش انتقال دهید چه راه هایی به ذهنتان میرسد؟ کارت به کارت با موبایل بانک؟ کارت به کارت با دستگاه خودپرداز؟ اگر مبالغ بالا بود چه؟ به سراغ چه روشی میروید؟
در اینجا تمام راه های ممکن انتقال وجه را آورده، محدودیت هر کدام و سقف انتقال وجه را بیان می کنیم.
1- اگر می خواهید کارت به کارت انجام دهید از این روش ها استفاده کنید:
-کارت به کارت با دستگاه خودپرداز: در این روش باید به صورت حضوری به یکی از دستگاه های خودپرداز مراجعه کرده و با انتخاب مبلغ و شماره کارت مقصد نسبت به انتقال وجه اقدام نمایید.
-کارت به کارت با موبایل بانک: در این روش وارد موبایل بانک خود شده و نسبت به انتقال وجه اقدام کنید.
-کارت به کارت با اینترنت بانک
-کارت به کارت با اپلیکیشنهای پرداخت مثل اپلیکشن های آپ و غیره که این اپها تا یک میلیون تومان اجازه دارند تا وجه را انتقال دهند و در صورت احراز هویت این مبلغ تا سه میلیون قابل افزایش است.
محدودیت انتقال وجه در روش کارت به کارت تا سقف ده میلیون تومان است. اگر مبلغ انتقالی بالای ده میلیون است به سراغ روش بعدی بروید. کارمزد کارت به کارت تا یک میلیون تومان معادل 600 تومان است و به ازای هر یک میلیون تومان 240 تومان افزایش مییابد.
2- اگر مبالغ انتقالی بالا بود با در دست داشتن شماره شبای مقصد از این روش ها استفاده کنید:
-انتقال وجه پایا: می توانید هم به بانک مراجعه کنید هم از طریق اینترنت بانک انجام دهید. پایا برای مبالغ پایین استفاده می شود حداکثر مبلغ هر حواله پایا از طریق اینترنت بانک ۱۵۰ میلیون ریال است. از طریق مراجعه به شعب بانک تا 500 میلیون ریال هم میتوانید منتقل کنید. کارمزد پایا یک صدم درصد مبلغ است. (کف کارمزد 200 تومان است و سقف آن 2500 تومان)
-انتقال وجه ساتنا: این روش محدودیت ندارد. البته اگر از اینترنت بانک استفاده کنید تا 500میلیون ریال اجازه میدهد. دو صدم درصد مبلغ انتقال، کارمزد دریافت میشود که سقف کارمزد آن هم 25.000 تومان است.
مرتبط بخوانید : دریافت شماره شبا
3- استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی(IPG)
برای انتقال وجه میتوان از درگاه پرداخت اینترنتی استفاده کرد که البته نیازی به داشتن شماره شبا طرف مقابل نبوده و این اجازه را میدهد تا سقف 500 میلیون ریال نسبت به واریز وجه اقدام نمایید. اگر فردی که دارای حساب کاربری درگاه پرداخت سیزپی است لینک پرداخت خود را برای واریزکننده وجه ارسال کند، کافیست واریز کننده روی گزینه پرداخت کلیک کند و به درگاه پرداخت اینترنتی منتقل شود تا اطلاعات کارت بانکی خود را وارد کند، همچنین فروشگاههای اینترنتی برای دریافت وجه محصولات خود میتوانند از درگاه پرداخت اینترنتی سیزپی استفاده کنند. واریز در درگاه پرداخت آنی نبوده و طی سیکل تسویه پایا یعنی 24 ساعته واریز میگردد ولی محدودیت کمتری نسبت به روش های گفته شده دارد. در ضمن کارمزد درگاه پرداخت یک درصد تا سقف 1000تومان است که در مبالغ بالا بسیار به صرفه تر از سایر روشها می باشد.
بیشتر بخوانید: چگونه درگاه پرداخت بسازیم
دیدگاه