بانکداری Coreless چیست؟

 بانکداری Coreless چیست؟

 

 برای مدیریت حساب‌ها تا تراکنش‌ها در بانک‌های سنتی از Core Banking استفاده می‌شود. سیستمی که کاملاً یکپارچه و تفکیک شده باشد Coreless است که با رویکرد جدید، راه‌حلی سازگار و مناسب برای توسعه ویژگی‌ها و عملکردهای جدید ارائه می‌دهد.

 چقدر با این نوع بانکداری نوین آشنایی دارید؟ یکی از نکات جالب بانکداری مدرنی که از آن حرف می‌زنیم، این است که نیازی به شعبه یا مکان فیزیکی جهت فعالیت ندارد. خدماتی که می‌تواند به مشتریان خود ارائه دهد عمدتاً به‌صورت آنلاین است و افراد از طریق پلتفرم‌های آنلاین، اپلیکیشن‌های تلفن همراه و... می‌توانند از شعب آن استفاده کنند.

 تمامی تراکنش‌های بانکی از طریق درگاه پرداخت در سایر کانال‌های دیجیتال به‌جای شعبه‌های سنتی انجام می‌شود و کار اصلی این نوع بانک‌ها مدیریت حساب و پردازش تراکنش‌ها را از کانال‌های front-end است. در این مقاله قصد داریم درباره Coreless، مزایا و معایب آن صحبت کنیم و اگر شما با این حوزه جدید آشنا نیستید از شما دعوت می‌کنیم تا ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید.

 

 Coreless چیست؟

 Coreless بانکداری مدرنی است که بدون شبکه، شعبه یا مکان فیزیکی کار می‌کند. فعالیت این نوع بانک‌ها از طریق پلتفرم‌های آنلاین، درگاه پرداخت اینترنتی و کانال‌های دیجیتالی است. این بانک‌ها کار مدیریت حساب و پردازش تراکنش‌ها را از کانال‌های front-end مثل اپلیکیشن‌ها و بانکداری آنلاین جدا می‌کند.

 از یک سیستم Core Banking مدرن و ابری در Coreless، بانک‌ها استفاده می‌شود که سبب شده عملکرد بهتر و سازگارتری داشته باشند.

 

 آشنایی با ویژگی‌های Coreless

 طراحی مدولار

 بانک‌های سنتی سیستم‌های عظیمی برای نگهداری حساب‌ها یا حتی تراکنش‌ها دارند. این در حالی است که   Coreless از خدمات متنوع‌تری در سیستم‌های کوچک‌تر دارد که سبب می‌شود تا به‌روزتر باشد و در کمترین زمان قابلیت ارائه خدمات داشته باشد.

 APIها

 این سرویس با سامانه‌ها و اپلیکیشن‌های خارجی از طریق APIها ارتباط برقرار می‌کند. از این طریق ویژگی‌های جدید و محصولات فین‌تک راحت‌تر با یکدیگر ادغام می‌شوند.

 مبتنی بر ابر Coreless

 اجرای Coreless روی فضای ابری نشان‌دهنده مقیاس‌پذیری و قابل‌دسترس بودن این نوع خدمات است. با استفاده از خدمات این بانک‌ها کارآمدتر خواهند شد و جهشی نو در زمینه ارائه خدمات به‌صورت دیجیتالی انجام می‌دهند.

 

بیشتر بخوانید: لینک پرداخت چیست؟

 

 مزایای Coreless

 در بانکداری نوین Coreless انقلاب کرده و سبب بالا رفتن سرعت عمل در انجام کارها شده است. عامل انجام و در واقع پیاده‌سازی Core Banking فرایندی طولانی و زمانبری است. اگر پلتفرمی Core Banking نیاز به تغییر داشته باشد، زمان و بودجه زیادی نیاز دارد. با استفاده از Coreless، بانک‌ها قادر هستند ماژول‌های خاصی را جایگزین کنند که ریسک را کاهش داده و زمان ورود به بازار را بهبود می‌بخشد.

 Coreless مزایای زیادی برای بانک‌ها و مشتریان دارد که در ادامه بیشتر با آنها آشنا می‌شوید:

 نوآوری سریع‌تر

 وجود نوآوری در Coreless سبب شده تا شاهد ویژگی‌ها و عملکردهای جدیدی باشیم. به طور حتم طراحی مدولار و ساختار مبتنی بر API در بانک‌ها در این امر بی‌تأثیر نبوده است.

 کاهش هزینه‌ها

 با داشتن Coreless نیازی به نگهداری سیستم‌های قدیمی که بسیار گران‌قیمت نیز هستند ندارید. در ضمن ماهیت ابری این نوع سیستم نیز کمک می‌کند تا هزینه‌های کمتری بابت نگهداری زیرساخت‌ها بدهید.

 مقیاس‌پذیری پیشرفته

 سیستم‌های یکپارچه مقیاس‌پذیری ندارند، درحالی‌که سیستم‌های Coreless بر اساس تقاضا افزایش یا کاهش خواهند داشت و عملکرد آنها کاملاً روان و یکپارچه است.

 

 بهبود تجربه مشتری

 Coreless در اپلیکیشن‌های موبایلی و پلتفرم‌های آنلاین از طریق درگاه پرداخت، کار را برای کاربران تسهیل می‌کند. این کار میزان رضایت کاربران را افزایش می‌دهد.

 

 آینده Coreless

 آینده Coreless بسیار امیدوارکننده است، چراکه سبب افزایش کارایی و چابکی مؤسسات بانکی سنتی می‌شود.

 تجارب مالی بیش از حد شخصی شده

 محصولات و خدمات مطابق با نیازهای مشتری توسط انعطاف‌پذیری Coreless در زمان واقعی به‌روزرسانی می‌شوند. با کمک این نوع سیستم می‌توانید بر اساس عادت‌های خرج‌کردن یا برنامه‌های پس‌انداز خود پیشنهاد تسهیلات متناسبی طبق اهداف مالی‌تان دریافت کنید.

 

 ادغام عمیق‌تر با فین‌تک

 برای اینکه طیف وسیع‌تری از محصولات و خدمات مالی از طریق با کمک یک پلتفرم واحد، به‌راحتی در دسترس مشتریان قرار بگیرد، استفاده از ماهیت باز و مشارکتی Coreless به‌صورت ادغام یکپارچه که راه‌حل‌های نوآورانه فین‌تکی را هم قادر است تقویت کند که بسیار هوشمندانه و درست است.

 

 توانمندسازی بازیگران جدید

 برای اینکه بازار مالی تغییر بزرگی داشته باشند استفاده از Coreless می‌تواند به بانک‌های و مؤسسات مالی سنتی به‌عنوان بازیگران جدید و البته توانمند کمک کند و قدرت دهد.

 این نوع رقابت سازنده اغلب به نفع مشتریان خواهد بود.

 

 روندها در فناوری Coreless چگونه‌اند؟

  • هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی پیشرفته
  • تمرکز بر بانکداری باز API
  • اقدامات امنیتی پیشرفته

 

 و در پایان

 Coreless در آینده قادر است امکانات زیادی را ارائه دهد و با این روش مؤسسات مالی و بانک‌ها کارآمدتر از گذشته و بهتر بر اساس مشتری‌مداری فعالیت خود را ادامه می‌دهند.

 اگر صاحب کسب‌وکاری هستید برای مدیرت بهتر امور مالی خود از درگاه پرداخت مطمئنی برای سایت آنلاین خود استفاده کنید. در سیزپی امکانی فراهم شده است تا بتوان بیش از یک شبا را برای تسویه تراکنش‌ها معرفی کرد و با مشخص کردن درصد سهم هر یک از شرکا، به‌صورت خودکار تسویه انجام می‌شود، فقط منتظر پیامک واریز باشید.

 افزون‌های پرداخت سیزپی جزو کامل‌ترین ماژول‌هاست و اسکریپت راه‌اندازی درگاه پرداخت موبایلی فراهم است یعنی روی اپلیکیشن‌ها نیز می‌توانید درگاه پرداخت اینترنتی داشته باشید.

 برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان سیزپی در تماس باشید.

 


دیدگاه

درباره ما

سیزپی، زیر مجموعه هلدینگ دانش بنیان پیشگامان می باشد، که در حال دریافت مجوز از بانک مرکزی به عنوان پرداختیار به ارائه خدمات پرداخت اینترنتی مشغول می باشد. سیزپی با داشتن تیمی متشکل از متخصصین فناوری اطلاعات، امنیت و پرداخت الکترونیک به عنوان یک پیشرو در حوزه فناوریهای نوین مالی، در تلاش است تا خدمات پرداخت را به صورتی ساده، مقرون به صرفه، ایمن و قابل اعتماد به میلیون ها نفر در سراسر کشور ارائه دهد. ازمهمترین فعالیت های سیزپی در قالب پرداخت‌یار تسهیل فرآیند دریافت درگاه پرداخت، ارائه خدمات نوین مالی در حوزه فین تک به کسب و کارها مانند لینک پرداخت، کیف پول و درگاه پرداخت سازمانی، فاکتور الکترونیک، کارتخوان مجازی و ... می باشد.